Υποκλοπές: Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθούν στη Βουλή οι τραπεζικοί λογαριαμοί των εταιρειών που σχετίζονται με το Predator
Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τα πλήρη στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών που σχετίζονται με τις υποκλοπές
Να δοθούν τα συμπληρωματικά στοιχεία λογαριασμών των INTELLEXA, APOLLO, HERMES, FEROVENO, και KRIKEL, εταιρειών που σχετίζονται με τις υποκλοπές, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις συναλλαγές που σχετίζονται με το Predator, ζητούν με αίτημά τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Ν. Βούτσης, Γ. Κατρούγκαλος, Θ. Ξανθόπουλος, Σπ. Λάππας και Π. Πολάκης.
- Διαβάστε επίσης Υπόθεση παρακολουθήσεων: Αιφνιδιαστικές έφοδοι σε εταιρείες για το Predator
- Διαβάστε επίσης Υποκλοπές: Πρότειναν στους Ουκρανούς να αγοράσουν το Predator με 13,6 εκατ. ευρώ
Ελλειπή τα στοιχεία που δόθηκαν στην εξεταστική
Συγκεκριμένα αιτούνται από τον πρόεδρο της Επιτροπής, δυνάμει του άρθρου 43 Α παρ. 2α του Κανονισμού της Βουλής, να ζητήσει, μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας, να συμπληρωθούν νόμιμα τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών αυτών, τα οποία προσκομίσθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή με ελλείψεις, ως προς τα στοιχεία καταθετών ή δικαιούχων αρκετών συναλλαγών.
Αναφέρουν ότι θα πρέπει να συμπληρωθούν τα ονόματα καταθετών, εντολέων μεταφορών και των αντίστοιχων δικαιούχων σε όλες τις συναλλαγές SEPA, SWIFT ή άλλες, όπου υπάρχουν κενά στα στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί. Αυτό είναι αναγκαίο για να μπορέσει η Επιτροπή να έχει πλήρη εικόνα για τις συναλλαγές που σχετίζονται με το Predator, ορισμένες από τις οποίες έχουν ήδη αναδειχθεί από τη δημοσιογραφική έρευνα, σημειώνουν.
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Ο Κόρεϊ Φέλντμαν δεν προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Ρομπ Ράινερ στα Όσκαρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-127x85.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442