«Βόμβες» από τον κροατικό Τύπο: «Η FIFA θέλει να πάρει το Μουντιάλ ο Μέσι»
Οι Κροάτες μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή εξαπέλυσαν επίθεση κατά της FIFA, λέγοντας πως επιθυμεί να δώσει το Μουντιάλ στον Λιονέλ Μέσι.
Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Κροατίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου περιμένει τον αντίπαλο της από το αποψινό ματς της Γαλλίας με το Μαρόκο.
Η αλμπισελέστε προηγήθηκε με πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο ματς, ενώ τα άλλα δυο τέρματα τα πέτυχε ο εκπληκτικός Χούλιαν Άλβαρες, όμως στην Κροατία είναι έξαλλοι με τη FIFA και τα όσα συμβαίνουν στο Κατάρ.
Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας τα ΜΜΕ στη χώρα έχουν ξεσπαθώσει κατά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, υπογραμμίζοντας πως η FIFA πιέζει με κάθε μέσο για να σηκώσει το Μουντιάλ την ερχόμενη Κυριακή ο Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο βασικός λόγος που εξαπολύουν επίθεση κατά της ομοσπονδίας είναι το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αργεντινής, αλλά και η γενικότερη αντιμετώπιση της αλμπισελέστε.
«Το γεγονός ότι ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα (και όχι ο Χούλιαν Αλβάρες που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε 2 φορές) το αποδεικνύει», αναφέρει η «Sportske Novosti».
Η «Slobodna Dalmacija», κατηγορεί τον Μασιμιλιάνο Ιράτι, τον ίδιο VAR του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018: «Έχει πάρει ξανά αποφάσεις εναντίον της Κροατίας. Απλά λάθη αξιολόγησης;» αναρωτήθηκε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.