Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν… υπάρχει ο Ντόρσεϊ: Νέα μυθική παράσταση

Δεν… υπάρχει ο Ντόρσεϊ: Νέα μυθική παράσταση

Σε τρομακτική κατάσταση ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην G-League. Απίθανα πράγματα από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Κάποιος να τον σταματήσει! Πιο «καυτός» από ποτέ είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσέφερε άλλη μια μοναδική παράσταση στα παρκέ της G-League, σταματώντας στους 47 πόντους.

Ο 26χρονος shooting guard είναι ασταμάτητος, έκανε πράγματα και θαύματα και κατέγραψε την πιο παραγωγική βραδιά της καριέρας του. Οποιος βρέθηκε στις εξέδρες του «Legacy Arena at BJCC» της Αλαμπάμα, παρακολούθησε άλλη μια μυθική παράσταση του Ντόρσεϊ, με την ομάδα του όμως να ηττάται. Παρά τους 47 πόντους του πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων», οι Τέξας Λέτζεντς γνώρισαν την ήττα από τους Μπίρμιγχαμ Σκουάντρον με 138-135.

Ο Ντόρσεϊ… πετάει στην G-League, με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο. Σε μόλις 29 λεπτά συμμετοχής, ο διεθνής γκαρντ, είχε 47 πόντους με 8/14 δίποντα, 8/13 τρίποντα, 6/8 βολές, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος!

Ο νεαρός παίκτης δεν σταματά να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια, στέλνοντας και το κατάλληλο… μήνυμα στους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ντόρσεϊ τρελαίνει κόσμο G-League και μένει να φανεί, αν ο Τζέισον Κιντ του δώσει την ευκαιρία στους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος γκαρντ έχει παίξει μόλις μία φορά για το Ντάλας, όταν πήρε 4:17 σε ευρεία νίκη (+41) επί των Μέμφις Γκρίζλις για να σκοράρει 9 πόντους από 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024