Το ρεσιτάλ του Μπόνο στα πέναλτι και η… χαριστική βολή του Χακίμι (Vids)
Μπόνο και δοκάρι κράτησαν την Ισπανία στο μηδέν στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Χακίμι να ευστοχεί στο τελευταίο και να δίνει το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.
Το Μαρόκο πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία του, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ισπανία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.
Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί έδωσε ρεσιτάλ στη «ρώσικη ρουλέτα» αφού επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της, έχοντας «ήρωα» τον Μπόνο.
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπιασε δύο πέναλτι, άλλο ένα σταμάτησε στο δοκάρι κι έτσι η Ισπανία δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά από την άσπρη βούλα.
Μέρος της δόξας από τον Μπόνο… έκλεψε βέβαια ο Ασράφ Χακίμι με την αλά Πανένκα εκτέλεση πέναλτι που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.