Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Την πρώτη του προπόνηση με την Βραζιλία μετά τον τραυματισμό του πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ, με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να δηλώνει καλά και τον Τίτε να χαμογελά ενόψει Νότιας Κορέας.
Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις με την εθνική Βραζιλίας μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στην Σερβία και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον νοκ αουτ παιχνίδι της «Σελεσάο» με την Νότια Κορέα αυξήθηκαν σημαντικά.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνει καλά και λύνει τα χέρια του Τίτε…
Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη globo, ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ευδιάθετος και έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης φορώντας κανονικά τα παπούτσια του, γεγονός που δείχνει πως το πρήξιμο στον αστράγαλο έχει υποχωρήσει.
Όλα θα κριθούν βέβαια στην προπόνηση της Κυριακής σχετικά με την συμμετοχή του ωστόσο στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως ο Νεϊμάρ θα καταφέρει να δώσει το «παρών» κόντρα στους Κορεάτες.
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.