Ο Ολιβιέ Ζιρού… εκτέλεσε και την Πολωνία και έγραψε ιστορία!
Στην τιτανομαχία με την παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο σταρ της Μίλαν άνοιξε το σκορ για την αρμάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Γαλλίας.
Ο 36χρονος επιθετικός έφτασε τα 52 γκολ με το εθνόσημο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής κατηγορίας, τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου, Τιερί Ανρί.
Στο 44ο λεπτό ο Εμπαπέ βρήκε υπέροχα τον Ζιρού στη μεγάλη περιοχή της Πολωνίας, με τον έμπειρο φορ να νικάει τον Σέζνι με υπέροχο τελείωμα. Κάπως έτσι, η Γαλλία έκανε το 1-0 και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ.
The goal that made Olivier Giroud, France’s all time TOP GOALSCORER! 🤩
52 – Olivier Giroud a inscrit son 52e but en équipe de France, dépassant ainsi Thierry Henry pour devenir le meilleur buteur de l’histoire des Bleus. Karting. pic.twitter.com/Cxyr3EkNrk
Οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση το Champions League με εννιά πόντους είναι πολλές, αλλά αυτό το «σενάριο» αφορά τον Γενάρη. Τώρα ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τρεις πόντους
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».