Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε σήμερα ότι «κατόπιν αιτήματός της» αντικατέστησε την υφυπουργό αρμόδια για την περιφερειακή συνοχή και τις τοπικές αρχές Κάρολιν Καγιέ και ότι στη θέση της τοποθετείται η Ντομινίκ Φορ.
Η προερχόμενη από τον χώρο της παραδοσιακής Δεξιάς Κάρολιν Καγιέ είχε ταχθεί κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων στην Γαλλία, κάνοντας μάλιστα λόγο για πάρα φύση ένωση, αναφορά που είχε προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας