Στην Εφές Αναντολού έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη μάχη στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης (1/12, 19:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει πως και πως τον Άλεκ Πίτερς.
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη αγωνία, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη κάκωση στην δεξιά φτέρνα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Ο Πίτερς «τρέχει» να προλάβει το ματς με τους Τούρκους και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού (29/11).
Θυμίζουμε, πως η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει την Τρίτη (19:20) για να τεθεί αντιμέτωπη με την τουρκική ομάδα του Αταμάν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Αδαμοπούλου στο επί κοντώ και η Ρούσσου στα 1.500 μέτρα χάρισαν στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια από τα συνολικά 11 της χώρας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Δεύτερος ο Τεντόγλου στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,14μ.