Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η φαρμακερή ατάκα του Ρόι Κιν και το ρεκόρ προσέλευσης 28 χρόνων

Η φαρμακερή ατάκα του Ρόι Κιν και το ρεκόρ προσέλευσης 28 χρόνων

Μπορεί η Αργεντινή να έκανε τη δουλειά της το Σάββατο με αντίπαλο το Μεξικό, η αγωνιστική της εικόνα όμως δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί την εκτίμηση πως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Ρόι Κιν για την παρέα του Μέσι: «Είναι σαν να βλέπω μια ομάδα της Championship» […]

Μπορεί η Αργεντινή να έκανε τη δουλειά της το Σάββατο με αντίπαλο το Μεξικό, η αγωνιστική της εικόνα όμως δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί την εκτίμηση πως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Ρόι Κιν για την παρέα του Μέσι: «Είναι σαν να βλέπω μια ομάδα της Championship» είπε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τηλεοπτικό αέρα του ITV. Και μεταξύ μας: Δεν είναι αμιγώς αγωνιστικό το πρόβλημα της Αργεντινής. Είναι και ψυχολογικό (τεράστιο άγχος σε αυτή την τελευταία παράσταση του Λιονέλ Μέσι σε Μουντιάλ).

Το επιβεβαίωσε χθες εμμέσως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Χρειάστηκε να μιλήσω με ψυχολόγο έπειτα από την ήττα από τη Σαουδική Αραβία και το γεγονός ότι δέχτηκα δύο γκολ σε ισάριθμα σουτ» παραδέχτηκε ο τερματοφύλακας της Αστον Βίλα.

Οπως και να έχει πάντως η Αργεντινή με τα εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ήταν και παραμένει μια μεγάλη «εμπορική» δύναμη των Μουντιάλ. Επιβεβαιώθηκε το σαββατόβραδο στο αντάμωμα με το επίσης σπουδαίο ποδοσφαιρικό brand του Μεξικού:

Σύμφωνα με τη FIFA, το 2-0 της Αργεντινής παρακολούθησαν 88.966 θεατές από τις κερκίδες του Lusail stadium, και έτσι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τους αγώνες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια στην ιστορία των Μουντιάλ.

Στην πρώτη θέση των ματς που συγκέντρωσε τους περισσότερους φιλάθλους παραμένει ο τελικός του 1994, στις ΗΠΑ, με 94.194 ανθρώπους να βλέπουν από κοντά τη Βραζιλία να κατακτά το Μουντιάλ απέναντι στην Ιταλία στα πέναλτι.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024