«Τελειώνει» από την Τσέλσι ο Καντέ
Παρελθόν θα αποτελέσει από την Τσέλσι ο Ενγκολό Καντέ στο τέλος της σεζόν.
Ο Ενγκολό Καντέ παραμένει στα μεταγραφικά σχέδια της Παρί Σεν Ζερμέν και έχει αποφασίσει να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την Τσέλσι, μολονότι είναι από τις βασικές επιλογές του Γκρέιαμ Πότερ για την ενδεκάδα των «μπλε», αν και το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Παρισιού προσέγγισε το καλοκαίρι την Τσέλσι για τον Γάλλο σταρ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και τού πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2025.
Ο ίδιος ο 31χρονος μέσος, όμως, θέλει μια καλύτερη συμφωνία, ζητώντας νέο τετραετές συμβόλαιο, αλλά η Τσέλσι απέρριψε το αίτημα του και στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια (vid)
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)




























![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442