Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλμπουενά για την καριέρα του: «Φοβάμαι πως όλα θα τελειώσουν»

Βαλμπουενά για την καριέρα του: «Φοβάμαι πως όλα θα τελειώσουν»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης για τη σπουδαία καριέρα του, τον Ολυμπιακό και το πότε θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στη Γαλλία για την τεράστια πορεία που έχει διαγράψει, τα χρόνια που «μεγαλουργεί» στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για το τέλος της σπουδαίας καριέρας του που… πλησιάζει.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων που έχει κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο στη χώρα μας αναφέρθηκε στα όσα έχει ζήσει, στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε, αλλά και σε πολλά ακόμη, σε μια σε συνέντευξή του στη Winamax, η οποία ήρθε για χάρη του στην Ελλάδα.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς η συζήτηση ξεκίνησε από την καριέρα του στη Μαρσεϊγ, όπου εκτόξευσε την αξία του, ενώ μια από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με τους κορυφαίους παίκτες της Μαρσέιγ από τη δεκαετία του 2000 και μετά.

Ο Βαλμπουενά δήλωσε λοιπόν: «Ο Μανταντά είναι σύμβολο της Μαρσέιγ. Ο Μαμαντού Νιανγκ επίσης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ωστόσο, μετά από μένα, που έπαιξα 331 παιχνίδια με την Ολιμπίκ δεν νομίζω ότι έπαιξε άλλος τόσα ματς με αυτόν τον σύλλογο. Για αυτό τον λόγο και νομίζω ότι είμαι και εγώ στο top 10, δεν πρόκειται να πω σε ποια θέση, αλλά νομίζω ότι ήμουν κάποιος σημαντικός για τη Μαρσέιγ».

Σχετικά με την επιστροφή του Βαλμπουενά στη Ligue 1, για τη Λυών, μετά από μια σεζόν στη Ρωσία, ο πρώην Γάλλος διεθνής στάθηκε στην επιστροφή του στο «Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του 2015, αλλά και σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε. «Είναι η μόνη φορά στην καριέρα μου που χαίρομαι που βλέπω το σουτ μου να χάνεται».

Τέλος, ο Βαλμπουένα με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το τέλος της καριέρας του που πλησιάζει… «Φοβάμαι ότι όλα θα τελειώσουν. Είναι μια στιγμή που φοβόμαστε, αλλά έτσι είναι, έτσι είναι η ζωή».

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη του:

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024