Την τελευταία της πνοή άφησε 27χρονη η οποία σήμερα το πρωί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος παρέσυρε την 27χρονη πεζή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει αρχικά σοβαρά και να μεταφερθεί στο Παπαγεωργίου, όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με το voria.gr, ο 69χρονος ημεδαπός οδηγός συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Πρωινές ώρες σήμερα (28-10-2022) στην περιοχή της Θέρμης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 27χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει αρχικά σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας