Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά [Εικόνες]
Οι οικογένειά της, φίλοι, συγγενείς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τίμησαν την Φώφη Γεννηματά.
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Οι οικογένειά της, φίλοι, συγγενείς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τίμησαν την Φώφη Γεννηματά.

Η απουσία της είναι μεγάλη για την οικογένειά της, τον κοινοβουλευτικό βίο, για την παράταξη, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
- Διαβάστε επίσης: Φώφη Γεννηματά: «Λείπει πολύ» – Η ανάρτηση του συζύγου της για τον ένα χρόνο από τον θάνατό της
«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για το κοινοβουλευτικό βίο, για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442