Η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχθηκε στο «Βαγιέκας» την Κάντιθ για την 11η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος, φιλοδωρώντας του φιλοξενούμενους με πέντε τέρματα.
Μέχρι το 42′ οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες, όμως η απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο παίκτης της Κάντιθ, Ισαάκ Καρσελέν, ήταν αρκετή για να αλλάξει τις ισορροπίες.
Στο 44′ Παλαθόν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (45+1′) ο Άλβαρο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα γίναν ακόμα πιο εύκολα για τη ομάδα του Ιραόλα. Στο 61′ ο Αλκαράθ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με εννιά.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της Ράγο πήραν φόρα και έκαναν αρχικά το 3-0 στο 63′ με τον Λεζέν και στο 79′ το 4-0 με τον Καμέγιο. Η Κάντιθ κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με το αυτογκόλ του Μπαγιού στο 82′, ενώ στο 89′ Λεζέν χτύπησε για δεύτερη φορά, κάνοντας το τελικό 5-1.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.