Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Σαρώνει ο Βεζένκοφ: Δεύτερη φορά ΜVP - Με ποιους το μοιράστηκε

Euroleague: Σαρώνει ο Βεζένκοφ: Δεύτερη φορά ΜVP – Με ποιους το μοιράστηκε

Όπως έκανε γνωστό η Euroleague, τρεις παίκτες θα μοιραστούν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η 4η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με τις ομάδες να μας χαρίζουν ορισμένες μεγάλες αναμετρήσεις και εξαιρετικές… παραστάσεις από τους παίκτες.

Μάλιστα, είδαμε τόσες πολλές καλές εμφανίσεις που δεν γινόταν αλλιώς παρά να αναδειχθούν τρεις διαφορετικοί παίκτες ως οι πολυτιμότεροι της αγωνιστικής. Ο λόγος φυσικά για τους Σάσα Βεζένκοφ, Μάικ Τζέιμς και Νίκολο Μέλι. Οι οποίοι συγκέντρωσαν 29 βαθμούς έκαστος στο σύστημα αξιολόγησης.

Αρχικά, ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού παίρνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον εν λόγω βραβείο, αφού και στην 3η αγωνιστική ήταν ο MVP. Ο 27χρονος ήταν απολαυστικός στο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπασκόνια καταγράφοντας 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ακόμα, ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τη Μονακό στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός έδειξε για άλλη μία φορά πως δεν μπορεί να σταματηθεί από κανέναν όταν θέλει και με μεγάλα σουτ χάρισε το διπλό στους Μονεγάσκους. Ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 12 κερδισμένα φάουλ.

Τέλος, ο Νίκολο Μέλι έκανε τα… πάντα στο παρκέ για την Αρμάνι Μιλάνο, με το σύνολο του Έτορε Μεσίνα να παίρνει μια αγχωτική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε μεγάλες ανατροπές. Ο Ιταλός γέμισε την στατιστική του έχοντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024