Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί συνεχώς όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να ξεκινήσει διαφορετικά την εκπομπή του.
Μπαίνοντας στο πλατό του έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, παραλίγο να ζητήσει να μην βγει στον αέρα το «Καλό Μεσημεράκι».
Είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα σεζόν, είναι σαν το Netflix θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση».
Και πρόσθεσε: «Η επικαιρότητα είναι πολύ ζοφερή. Πέρα από όλα αυτά που συμβαίνουν με αυτό το αποτρόπαιο συμβάν. Καταλαβαίνω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά, γίνονται κι άλλα πράγματα. Κάτι καλάθια νοικοκυράς έρχονται, κάτι ανεμβολίαστοι που δεν θα ανήκουν στο ΕΣΥ, κάτι ωραίοι χαιρετισμοί… Γίνονται κι άλλα πράγματα».
Τέλος, σημείωσε πως το κοινό πρέπει να ασχοληθεί και με άλλα γεγονότα και να εστιάσει σε αυτά. «Να κάνουμε focus εκεί -κι εγώ μαζί σας-, όχι την ίδια στιγμή γιατί εδώ πέρα εργάζομαι και κάνω τον χαριτωμένο. Παρόλα αυτά, άμα θέλουμε να ασχοληθούμε, να ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο με το γεγονός αυτό, με την παιδεραστία».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας