Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mega: Τέσσερις πρωταγωνιστές παρουσιάζουν το «Maestro»

Mega: Τέσσερις πρωταγωνιστές παρουσιάζουν το «Maestro»

Μερικοί από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Mega και οι σκέψεις τους γύρω από όσα θα δούμε στην οθόνη

Απόψε στις 22.30 υπάρχει ένα ορόσημο για το τηλεοπτικό κοινό – κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρεμιέρα του «Maestro», της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ξεκινάει στο Mega με έναν δεμένο θίασο ηθοποιών. Ο σκηνοθέτης και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές μοιράζονται σκέψεις τους για τη σειρά, τους βασικούς χαρακτήρες της οποίας παρουσιάζoυν τα «Νέα».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Υποδύεται τον Ορέστη, έναν μουσικό που δέχεται την πρόσκληση να διοργανώσει φεστιβάλ μουσικής στους Παξούς μετά την εποχή του lockdown. Η γνωριμία του με τη 19χρονη Κλέλια θα τον φοβίσει, θα προσπαθήσει να μείνει μακριά της, θα παλέψει και θα αντισταθεί σε αυτό που θα νιώσει για εκείνη. Γιατί η διαφορά ηλικίας είναι μια δύσκολη πραγματικότητα.

«Δεν περιγράφω μία «χάλια» κοινωνία, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα αυτής της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα να ασχοληθώ με μοντέλα που υπάρχουν γύρω μας, με κοινωνικά ζητήματα, και προσπάθησα να τα αφηγηθώ με καλλιτεχνική αξιοπρέπεια. Προσπάθησα να τα φωτίσω με σεβασμό. Δεν με αφήνουν ανεπηρέαστο αυτή η πραγματικότητα και όλο αυτό που γίνεται».

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

Υποδύεται τη Σοφία, τη μητέρα της Κλέλιας και του Αντώνη. Είναι γλυκιά, ευγενής, καλλιεργημένη και φιλόξενη. Κατά βάθος όμως είναι εγκλωβισμένη σε μια συνθήκη από την οποία δεν ξέρει πώς να ξεφύγει. Καλύπτει τον Φάνη από ανάγκη. «Αυτό που αντιμετωπίζει η Σοφία, όπως και όλοι οι χαρακτήρες, είναι ότι με έναν τρόπο έχουν παγιδευτεί στις ζωές τους, οι οποίες είναι γεμάτες μυστικά και ψέματα. Ολοι τους, όπως και η Σοφία, προσπαθούν να δουν πώς μπορούν να είναι ελεύθεροι και να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι».

Φάνης Μουρατίδης

Είναι ο Φάνης, σύζυγος της Σοφίας και πατέρας της Κλέλιας και του Αντώνη, με τον οποίο βρίσκεται σε κόντρα. Είναι υποψήφιος δήμαρχος και φροντίζει για το καλό του τόπου. Ολα αυτά για το «φαίνεσθαι». Ο Φάνης κρύβει μυστικά που κανείς δεν γνωρίζει, πλην της Σοφίας, με την οποία διατηρούν έναν τυπικό, πλέον, γάμο.

«Νομίζω πως, έτσι όπως έχει κεντήσει το σενάριο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει καταφέρει να φτιάξει έναν υπέροχο γρίφο, ένα πάρα πολύ ωραίο αίνιγμα, ένα ωραίο ερώτημα, στο οποίο έρχεται ο καθένας από εμάς να δώσει τη δική του απάντηση σαν θεατής. Σε αυτό το ερώτημα γελάς, πιάνεται η καρδιά σου, προβληματίζεσαι, βλέπεις τον εαυτό σου, νομίζω τις φοβίες σου, πράγματα που έχεις ακούσει, πράγματα που έχεις ζήσει, πράγματα που θες να ξεχάσεις, πράγματα που θέλεις να αλλάξεις, πράγματα που δεν θέλεις να πεις, πράγματα που σκέφτηκες και θέλεις απλά να τα σβήσεις σαν σκέψη και πράγματα που καταλαβαίνεις πως, όσο και να λες ότι αυτά δεν υπάρχουν για εσένα, για τον δικό σου μικρόκοσμο, μπορεί παραδίπλα να συμβαίνουν, κι αυτό νομίζω σε βάζει στη διαδικασία να βρεις τη δική σου θέση απέναντι σε αυτή την ιστορία που βλέπεις».

Μαρία Καβογιάννη

Υποδύεται τη Μαρία, που διατηρεί ταβέρνα στο νησί και είναι αγαπητή σε όλους. Παράλληλα φοβάται να πει στην κοινωνία πόσο υποφέρει, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό άνδρα της, Χαράλαμπο. Η άφιξη του Ορέστη και η ανάμειξή της στο φεστιβάλ θα της δώσουν δύναμη και άλλη οπτική στα πράγματα.

«Οταν με πήρε ο Χριστόφορος​ και μου είπε για αυτή τη σειρά, ένιωσα διπλή χαρά, γιατί ήταν μια δεύτερη ευκαιρία. O Χριστόφορος πραγματικά μού χαρίζει πάρα πολλά δώρα στη ζωή μου κι αυτό είναι ακόμα ένα. Ενα υπέροχο ταξίδι, μια υπέροχη δουλειά. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη, ενθουσιάζομαι σαν μικρό παιδί, νιώθω πάρα πολύ γεμάτη».

info

«Maestro», πρεμιέρα απόψε στις 22.30. Παίζουν επίσης: Χάρις Αλεξίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024