Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ στην Κρήτη, μετά την πτώση τουρίστριας μέσα στο μπάνιο του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε, το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η τουρίστρια, ηλικίας 78 ετών, πήγε στο μπάνιο του ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα, λίγο έξω από το Ηράκλειο όταν, άγνωστο πώς, γλίστρησε, έπεσε και δυστυχώς η πτώση της ήταν μοιραία.
Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσπευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η τουρίστρια, όμως οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν τη μοιραία πτώση της αδικοχαμένης γυναίκας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.