Άλωσε το Μιλάνο η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο! Η Ίντερ προηγήθηκε, αλλά ο Πορτογάλος πίκρανε την πρώην ομάδα του και έφυγε με σούπερ διπλό (1-2) από το «Τζουζέπε Μεάτσα», μένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Στο 12′ ο Τζέκο σκόραρε, αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Τσαλχάνογλου άγγιξε το γκολ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών και στο 30′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαρέλα έδωσε στον Ντιμάρκο κι εκείνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Η ακίνδυνη, μέχρι εκείνο το σημείο, Ρόμα ξύπνησε και αφού απείλησε στο 38′ με τον Ντιμπάλα, έφτασε στο 1-1 στο επόμενο λεπτό με τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Αργεντινό.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Ίντερ ήταν πιο απειλητική, αλλά η Ρόμα βρήκε το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Στο 63′ ο Τσαλχάνογλου βρήκε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 75′ ο Σμόλινγκ έκανε το 1-2 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι. Μάλιστα στο 89′ ο Έιμπραχαμ αστόχησε σε τετ α τετ για να πετύχει και τρίτο γκολ, με τη Ρόμα να πανηγυρίζει τελικά τη μεγάλη νίκη.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Για τις επαφές του με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι πριν τελικά ο Αργεντινός φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο πρώην πλέον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.