Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εχασε την ευκαιρία η Σάκκαρη (0-2)

Εχασε την ευκαιρία η Σάκκαρη (0-2)

Η Σάκκαρη πλήρωσε τα λάθη που έκανε στον τελικό της Πάρμα απέναντι στην Μάγιαρ Σερίφ και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο WTA στην καριέρα της.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα, με την Ελληνίδα τενίστρια να χάνει από την Αιγύπτια, Μάγιαρ Σερίφ (Νο. 74), με 2-0 σετ (5-7, 3-6).

Η συμπατριώτισσά μας πλήρωσε τα λάθη που έκανε σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της σε επίπεδο WTA. Μια ήττα – πισωγύρισμα για τη Σάκκαρη, η οποία ήταν το φαβορί του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να το αποδείξει στο κορτ, με την Αιγύπτια να παίρνει τη νίκη και μαζί το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Μαρία προηγήθηκε με 2-0, 3-2, και 5-4 στο πρώτο σετ, με την Ελληνίδα να σερβίρει για το 1-0, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή της, με αποτέλεσμα η Μαγιάρ να γυρίσει τούμπα το σετ και με 7-5 να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Αντίστοιχα κύλησε και το δεύτερο σετ, με την συμπατριώτισσά μας να προηγείται με 2-0 games, αλλά να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σερβίς της, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο breaks. Η Αιγύπτια γύρισε από το 0-2 και με 6-3 έκανε το 2-0, πανηγυρίζοντας μια πολύ σπουδαία νίκη.

Μπλακ άουτ και 0-1

Η Μαρία ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με break 2-0, αλλά η Αιγύπτια αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5o game η Σάκκαρη έκανε ένα ακόμα break και βρέθηκε μπροστά με 3-2, αλλά δεν κατάφερε να το υπερασπιστεί, με την Μαγιάρ να απαντάει με το ίδιο νόμισμα (3-3). Στο 9ο game η Μαρία έσπασε ξανά το σερβίς της Σερίφ και βρέθηκε μια… ανάσα από το 1-0, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει το προβάδισμά της, με την Μαγιάρ να ισοφαρίσει σε 5-5. Στο 12ο game μάλιστα η Αιγύπτια έκανε ένα ακόμα break και με 7-5 πήρε το πρώτο σετ.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο, η Μαρία ξεκίνησε με break (2-0), αλλά και πάλι δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το παιχνίδι της. Η Μαγιάρ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 8ο game έκανε ένα ακόμα break για το 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 κατέκτησε τον τίτλο, αφήνοντας την Σάκκαρη στη δεύτερη θέση του ιταλικού τουρνουά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024