Θα αποσυρθεί και ο Τζόκοβιτς; Τι απάντησε ο Σέρβος…
Θα ακολουθήσει τον… δρόμο του Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς;
Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε… αντίο στο τένις, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.
Μετά τη συγκινητική αυλαία του Ελβετού, τα φώτα… έπεσαν στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας μίλησε για την καριέρα του και το κατά πόσο θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.
Διαβάστε επίσης: Σκόραρε ο Χάμες στη φιλική νίκη της Κολομβίας κόντρα στη Γουατεμάλα (vid)
Ο «Νόλε» ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως το δικό του… τέλος δεν διαφαίνεται ακόμα στον ορίζοντα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κορυφαίου Σέρβου τενίστα:
«Δεν νιώθω ακόμα τόσο γέρος ώστε να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Το σώμα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι το κλειδί όταν ξεπερνάς τα 35».
«Τελευταία δεν παίζω όσο έπαιζα μερικά χρόνια πριν. Στόχος μου είναι να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν έρχονται τα μεγάλα τουρνουά. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και με εμπνέει για να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο.
Πραγματικά θέλω να συνεχίζω για πολύ καιρό ακόμα. Δεν βλέπω το τέλος της καριέρας μου στον ορίζοντα αυτή την στιγμή. Θέλω να συνεχίζω για όσο αισθάνομαι καλά και μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός κόντρα στους νεότερους, να διεκδικώ τον τίτλο στα Grand Slams».
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή (vid)
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442