Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκόραρε ο Χάμες στη φιλική νίκη της Κολομβίας κόντρα στη Γουατεμάλα (vid)

Σκόραρε ο Χάμες στη φιλική νίκη της Κολομβίας κόντρα στη Γουατεμάλα (vid)

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Χάμες Ροντρίγκες στη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση της Κολομβίας, απέναντι στη Γουατεμάλα.

Βασικός ξεκίνησε στη φιλική αναμέτρηση της Κολομβίας, απέναντι στη Γουατεμάλα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος σούπερ σταρ ήταν μάλιστα και αυτός που άνοιξε τον… χορό των τερμάτων στον αγώνα και μάλιστα το έκανε λίγο πριν από την ανάπαυλα, στέλνοντας έτσι την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης: Με 6-0 ξεκίνησε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό – 4 γκολ Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, 3 ασίστ ο Φορτούνης – Στη Β ο Λαλά – Ολες οι λεπτομέρειες (Vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργεία της αντίπαλης ομάδας και αφού πρώτα έκανε ένα κοντρόλ μέσα στην περιοχή, πλάσαρε με άψογα με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 41ο λεπτό του αγώνα.

Ο Ροντρίγκες αγωνίστηκε συνολικά για 63 λεπτά, έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την Κολομβία να επικρατεί τελικά με 4-1. Για τον Χάμες αυτό ήταν το 25ο γκολ με το εθνόσημο στο στήθος, σημειώνοντας παράλληλα και την 86η συμμετοχή.

Μάλιστα, με το συγκεκριμένο γκολ, ο σταρ του Ολυμπιακού ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ της εθνικής Κολομβίας, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να βρίσκεται στην κορυφή με 35 γκολ.

Για την ιστορία, ο Σινιστρέρα έκανε το 2-0 στο 57ο λεπτό, ο Μπορέ σημείωσε το 3-0, ο Ασπρίγια σκόραρε στο 89ο λεπτό για το 4-0, με το Σάντις να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024