Παρελθόν κι επίσημα πλέον αποτελεί ο Γιάννης Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό, καθώς σήμερα (22/9) ανακοινώθηκε η αποχώρηση του 50χρονου τεχνικού, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Όπως όλα δείχνουν, αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που είχε περάσει από την ομάδα της Λιβαδειάς και το 2012/13 για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β’.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.