Ο Ταξιάρχης Φούντας βγαίνει στην αντεπίθεση και με ανάρτηση του απαντάει σε όλους για τις κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος του Ντάμιον Λόου, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.
Ο διεθνής φορ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε αναστατωμένος από τις κατηγορίες που όπως θεωρεί κατηγορείται ψευδώς.
«Δεν χρησιμοποίησε τη λέξη για την οποία κατηγορούμαι πως χρησιμοποίησα. Είναι μία κατάπτυστη φυλετική δυσφήμιση, την οποία καταγγέλλω και δεν χρησιμοποίησα. Έχουν πολλές συζητήσεις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έχω επιτεθεί ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω κατηγορηματικά τον ρατσισμό σε οποιαδήποτε μορφή, είναι απεχθές.
Έχω πολλούς φίλους από διαφορετικούς πολιτισμούς. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα του κάθε ανθρώπου. Ως εκ τούτου, είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπάμαι που κατηγορούμαι ψευδώς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.