Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Ντρισμπιώτη (pic)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες για καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη για το 2022, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία στίβου.
Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια ήταν εντυπωσιακή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ. και στα 20χλμ. βάδην, στην ηλικία των 38 ετών.
RT to vote for Antigoni Ntrismpioti! 🇬🇷
🥇 European 20km race walk champion 🥇 European 35km race walk champion
Η νικήτρια θα αποφασιστεί από τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίσουν την αθλήτρια που επιθυμούν μέσα από τα social media της ΕΑΑ, με την τελική τριάδα να ανακοινώνεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και τη νικήτρια στο Gala της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.