Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Ντρισμπιώτη (pic)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες για καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη για το 2022, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία στίβου.
Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια ήταν εντυπωσιακή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ. και στα 20χλμ. βάδην, στην ηλικία των 38 ετών.
RT to vote for Antigoni Ntrismpioti! 🇬🇷
🥇 European 20km race walk champion 🥇 European 35km race walk champion
Η νικήτρια θα αποφασιστεί από τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίσουν την αθλήτρια που επιθυμούν μέσα από τα social media της ΕΑΑ, με την τελική τριάδα να ανακοινώνεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και τη νικήτρια στο Gala της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.