Νις – Κολωνία 1-1: Επεισόδια, τραυματίες και στο τέλος ισοπαλία (vid)
Νις και Κολωνία «έμειναν» στο 1-1 στη Γαλλία, σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και ξεκίνησε με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση.
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν η Νις και η Κολωνία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Conference League, στο παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση 55 λεπτών, έπειτα από τα σφοδρά επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στην «Allianz Riviera», μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.
Αφού δόθηκε το «πράσινο φως» από την UEFA, έπειτα από διαβουλεύσεις μιάμισης ώρας ανάμεσα στους διαιτητές, τις ομάδες και τους υπόλοιπους αξιωματούχος του αγώνα, το ματς ξεκίνησε στις 20:40 με ξεκάθαρη οδηγία να διακοπεί οριστικά εφόσον συνέβαινε το παραμικρό στις εξέδρες.
Η Κολωνία προηγήθηκε στο 19′ με την προβολή του Τίγκες μετά τη χαμηλή σέντρα του Τίλμαν, όμως οι Γάλλοι ισοφάρισαν στο 62′ με το εύστοχο πέναλτι του Ντελόρ.
Για τον ίδιο όμιλο, νωρίτερα Σλοβάτσκο και Κολωνία σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς, ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μπενφίκα σκέφτεται να περάσει στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας τους Βινίσιους και Μπαπέ για συκοφαντική δυσφήμιση σε UEFA και FIFA, καθώς και στη δικαιοσύνη της Πορτογαλίας.
Νοκ άουτ για λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, υπέστη ήπια διάσειση και τραυματισμό στον αυχένα – Χάνει τη ρεβάνς της Γκενκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League.