Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το Λευκό Δωμάτιο» του Αλέξη Σταμάτη παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

«Το Λευκό Δωμάτιο» του Αλέξη Σταμάτη παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ένα λογοτεχνικό θρίλερ, όπου η αγωνία εξαρτάται από την ανάγκη της κεντρικής ηρωίδας να αποκτήσει έναν πραγματικό εαυτό, να ζήσει, να ερωτευτεί, να υπάρξει ως οντότητα.

Στην παρουσίαση βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στη σκηνή «Κοσμάς Πολίτης» στο Ζάππειο, με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο ηθοποιός, σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης και η συγγραφέας, καθηγήτρια Ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου.

Το καινούργιο βιβλίο του Αλέξη Σταμάτη «Το Λευκό Δωμάτιο» σε ελάχιστο χρόνο από την κυκλοφορία του, αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους αναγνώστες και τους κριτικούς.Ένα λογοτεχνικό θρίλερ που συναρπάζει με την δράση του αλλά και με την εξαιρετικά πρωτότυπη πλοκή του.

Διαβάστε επίσης: Felicità: Το νέο βιβλίο της Σεμίνας Διγενή κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική

Ένα λογοτεχνικό θρίλερ

Ο Αλέξης Σταμάτης δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του σε εμβληματικούς θεατρικούς και μυθιστορηματικούς ήρωες, που όλοι έχουμε αγαπήσει, τοποθετώντας τους σε μία πανσιόν.

Οι χαρακτήρες των βιβλίων και των θεατρικών έργων συλλαμβάνονται από τους δημιουργούς τους για να ζήσουν στις σελίδες και στη σκηνή. Οι σημαντικότεροι από αυτούς ζουν για πάντα στην ψυχή των αναγνωστών και των θεατών τους. Τι γίνεται όμως μετά με τα ανύπαρκτα αυτά πλάσματα, η ζωή των οποίων δεν υπάρχει παρά μονό στο μυαλό του συγγραφέα-νονού τους; Πού πάνε όταν αυτός που τους επινόησε τους παραδίδει στο κοινό;

Στο Λευκό δωμάτιο οι χαρακτήρες και οι ρόλοι μεταφέρονται σ’ ένα καταφύγιο-κάστρο, στην αχανή πανσιόν της αινιγματικής κυρίας Φλόρας.

Εκεί, η ΈνταΓκάμπλερ θα συνομιλήσει με αλλά θρυλικά πρόσωπα, που θα συγκρουστούν και θα ομονοήσουν για τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της ύπαρξης, τις αναταράξεις και τις ανατροπές της ζωής.

Ένα λογοτεχνικό θρίλερ, όπου η αγωνία εξαρτάται από την ανάγκη της κεντρικής ηρωίδας ν’ αποκτήσει έναν πραγματικό εαυτό, να ζήσει, να ερωτευτεί, να υπάρξει ως οντότητα. Σ’ έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το επινοημένο, πόσο δύσκολο είναι ν’ αποδράσει το αληθινό;

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024