Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/8) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.
Το παρών στην πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας έδωσαν επτά παίκτες της πρώτης ομάδας και οι συγκεκριμένα οι: Μουρίκης Κολόμβος, Γραμματικός, Φουντούλης, Ζερδεβάς, Μπούσλιε και Δήμου. Αύριο Τρίτη θα μπει στις προπονήσεις και ο Δαμίγος.
Ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός, Μάρτον Βάμος θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ 7-8 του μήνα αναμένεται και ο Σέρβος άσος του Θρύλου, Φίλιπ Φιλίποβιτς. Το ίδιο διάστημα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Γούβης.
Ο τεχνικός του Θρύλου, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα έρθει στην Ελλάδα 19-20 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς με την εθνική μας ομάδα των ανδρών αλλά και ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος επίσης έχει υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.