Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο πέναλτι αρνήθηκε ο Καραντώνης

Δύο πέναλτι αρνήθηκε ο Καραντώνης

Το χέρι του Τζουκάνοβιτς στο 82’, «παίζεται» είπε ο Καραντώνης, που δεν πήγε στο VAR και σε σπρώξιμο του Βαλμπουενά.

«Κόλλησε» στην Τρίπολη και γκέλαρε ο Ολυμπιακός. Με τον Αστέρα να παίζει με… πούλμαν στην άμυνα και να προσπαθεί να κρατήσει τον μηδέν. Και με συμπαραστάτη; Τον διαιτητή Καραντώνη και τον VAR, Ευαγγέλου, οι οποίοι σε δύο φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπήκαν καν στον κόπο να τις εξετάσουν περισσότερο. Δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ο Ροντρίγκες μπήκε επικίνδυνα από τα δεξιά στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού σέντραρε προς τη μικρή περιοχή που περίμεναν Ελ Αραμπί και Χουάνγκ, με την μπάλα να σταματά ξεκάθαρα στο χέρι του Ζουκάνοβιτς.

Το χέρι του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης ήταν σε αφύσικη θέση μακριά από το σώμα του, με τον Καραντώνη να λέει «παίζεται» και τον Ευαγγέλου να μην τον φωνάζει στο VAR προκειμένου να δει τη φάση.

Δείτε το στοπ καρέ που δείχνει το ξεκάθαρο χέρι του Τζουκάνοβιτς

Πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ολυμπιακό να έχει… εγκατασταθεί στην περιοχή του Αστέρα και να ψάχνει το γκολ της νίκης, ο Βαλμπουενά σε μια προσπάθειά του μέσα στην περιοχή σπρώχνεται από αμυντικό του Αστέρα που απλώνει το χέρι.

Η φάση… ξεφεύγει και πάλι από τον Καραντώνη, αλλά ξανά ο Ευαγγέλου δεν τον καλεί για να τη δει και να αποφασίσει αν υπάρχει πέναλτι.

Δύο φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά, με Καραντώνη και Ευαγγέλου να κλείνουν τα μάτια και να μην μπαίνουν καν στον κόπο για περαιτέρω εξέταση.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024