Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να τα… έχωσε στον Λιούις Χάμιλτον για τη σύγκρουση που είχαν τα μονοθέσιά τους στο ξεκίνημα του βελγικού Grand Prix, ωστόσο ο Βρετανός όχι μόνο δεν απάντησε στον Ισπανό, αλλά ανέλαβε και την ευθύνη.
«Είναι δικό μου το λάθος. Ήταν στο τυφλό σημείο και δεν του άφησα αρκετό χώρο. Ήμουν μπροστά από αυτόν, αλλά το λάθος ήταν δικό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.
Όπως και να έχει πάντως οι αγωνοδίκες δεν τιμώρησαν κανέναν, με τον Αλόνσο να τερματίζει τελικά στην πέμπτη θέση ενώ ο Χάμιλτον εγκατέλειψε μετά τη σύγκρουση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
Η Νιούκαστλ επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Αϊντχόφεν, έκανε πολύ σημαντικό βήμα απευθείας πρόκρισης στους «16» του Champions League και άφησε στους 8 βαθμούς και σε πολύ δύσκολη θέση – Πώς αυτό το αποτέλεσμα βόλεψε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.