Επεισοδιακά ξεκίνησε το βελγικό Grand Prix καθώς μόλις στον πρώτο γύρο και λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον ακούμπησαν μεταξύ τους, στην προσπάθεια του Βρετανού πιλότου να προσπεράσει τον Ισπανό.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Χάμιλτον να εγκαταλείψει τον αγώνα ενώ ο Αλόνσο υποχώρησε στην τέταρτη θέση και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στους μηχανικούς του.
«Τι ηλίθιος! Μου έκλεισε την πόρτα από την εξωτερική. Θέλω να πω ότι κάναμε και οι δύο εξαιρετική εκκίνηση αλλά αυτός ο τύπος ξέρει μόνο πώς να οδηγεί όταν εκκινεί από την πρώτη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο.
Όσο για το συμβάν, οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ήταν εντός των ορίων και δεν τιμώρησαν κάποιον από τους δύο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.