Σε αλλαγές προχώρησε ο Χέρμαν Μπούργος για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο Μάνου Γκαρθία παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού και θα παίξει στα χαφ δίπλα στον Ντουκουρέ ενώ ο Ιτούρμπε ξεκινάει στα εξτρέμ, με τον Εμπακατά στα δεξιά της άμυνας αντί του τραυματία Οντουμπάζιο.
Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πίρσμαν στο αριστερό, με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στα στόπερ. Ντουκουρέ και Γκαρθία στα χαφ, με τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης και τους Μαντσίνι, Πάλμα και Ιτούμπε πίσω του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.