Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-1 του Άρη και πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στη Super League.
Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο Παναιτωλικός.
«Σαν ομάδα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για εμένα τακτικά κάνουμε πολλά λάθη, το πληρώνουμε κάποιες φορές, κάποιες όχι.
Πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε διάθεση έχουμε θέληση, αλλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για πιο γρήγορες αποφάσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε, το ευχαριστιόμαστε εμείς, τα παιδιά, ο κόσμος και συγχαρητήρια στα παιδιά.
Υπάρχει πολύς δρόμος, είναι παιδιά που ακόμη δεν είναι έτοιμοι για το επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε.
Αυτό που μετράει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.