Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την ήττα της Εθνικής από τη Σερβία.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ήταν ο μοναδικός Έλληνας που σούταρε βολές στο ματς με τη Σερβία ενώ αντιπαράθεση και με έναν Σέρβο δημοσιογράφο.
«Δώσαμε μια μεγάλη μάχη, μπροστά σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που τα έδωσαν όλα. Είχαμε την ευκαιρία μας στην παράταση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Παίζαμε εκτός έδρας, προσπαθήσαμε να παλέψουμε, δεν πήραμε πολλά σφυρίγματα.
Αλλά, θα βελτιωθούμε στα κομμάτια που κάναμε λάθη. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους από τη ρακέτα μας. Θα συνεχίσουμε και θα γίνουμε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε την Κυριακή.
Ξέχασα να πω κάτι ακόμα. Ο Γιάννης έβαλε 10/14 βολές. Κανείς άλλος δεν σούταρε, κανείς. Πρέπει να το δούμε στο βίντεο. Κανείς δεν σούταρε μία βολή. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, είναι θέμα των διαιτητών. Εγώ βλέπω το στατιστικό και μου προκαλεί έκπληξη. Σε πόσα ματς μόνο ένας παίκτης σουτάρει βολές; Δεν λέω ότι χάσαμε για αυτό, αλλά πού γίνεται αυτό; Αν το βρείτε κάπου, πείτε το και σε εμένα. Θα με εκπλήξει».
Μάλιστα, ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ απάντησε σε έναν Σέρβο ρεπόρτερ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναρωτιέται: «γιατί προσπαθείτε να τον προβοκάρετε;».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.