Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους ομίλους του Europa League ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια

Στους ομίλους του Europa League ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια

Οι δύο Κυπριακές ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Ντνίπρο και Γάνδης αντίστοιχα.

Πιο εύκολα απ΄οτι περίμεναν κι οι πλέον αισιόδοξοι οπαδοί της, η ΑΕΚ Λάρνακας προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. H κυπριακή ομάδα επικράτησε 3-0 στη Λάρνακα της Ντνίπρο, την οποία είχε νικήσει (2-1) κι στο πρώτο ματς.

Οι Γκιούρτσο (21΄), Ραφαέλ Λόπες (45΄), Εγγλέζου (78΄) πέτυχαν τα γκολ της ΑΕΚ που θα συμμετάσχει σε όμιλο του Europa League για τρίτη φορά στην Ιστορία της.

Παράλληλα, η Ομόνοια έγινε η δεύτερη κυπριακή ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους του. Η ομάδα της Λευκωσίας πήρε το «εισιτήριο» με δύο νίκες καθώς επικράτησε στο Γ.Σ.Π. της Γάνδης με 2-0, σκορ με το οποίο είχε νικήσει και το πρώτο ματς.

Δύο Κύπριοι, ο Κακουλής και ο Χαραλάμπους, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και «σφράγισαν» την πρόκριση της ομάδας τους. Στο Conference League θα συνεχίσει η Σιβασπόρ του Δημήτρη Γούτα (βασικός 90 λεπτά) μετά τη νέα ήττα της 0-2 από τη Μάλμε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024