Η Ιωάννα Μαλέσκουέκανε πριν λίγη ώρα μια «περίεργη» ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.
Η παρουσιάστριαπου μετά από δυο χρόνια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αυτή την περίοδο προτιμά να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις ενώ περνά με τον δικό της τρόπο και κάποια μηνύματα. Όπως φαίνεται στην ανάρτηση που έκανε σήμερα, το φετινό καλοκαίρι βρήκε τον χρόνο για να κάνει τον δικό της απολογισμό και τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας