Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τους Σλοβάκους απόψε (22:00) και θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο τους.
Ο Ισπανός τεχνικός που ανακοίνωσε δυο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάνγκ Ιν Μπεόμ, ενώ κανονικά βρίσκεται ο Ντορόν Λάιντνερ σε αυτή.
Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση των συμφωνιών επέλεξαν και αριθμούς στη φανέλα τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης μέσος επέλεξε το νούμερο «33», το οποίο μέχρι πρότινος φορούσε ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ενώ ο Ισραηλινός μπακ αυτό που είχε και στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Και αυτό δεν είναι άλλο από το νούμερο «16».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.