ΔΕΗ: Πράσινο φως της ΕΓΣ για επαναγορά ιδίων μετοχών
Έως και 24 μήνες η διάρκεια του προγράμματος
Την έγκριση για τη θέσπιση προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών που αντιστοιχούν στο 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, έδωσε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.
Με την απόφαση της, η εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει από αύριο 4 Αυγούστου την απόκτηση ιδίων μετοχών με εύρος τιμών από 2,48 έως και 17 ευρώ ανά μετοχή. Η ακριβής χρονική εκκίνηση του προγράμματος θα οριστεί με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα κρίνει ανάλογα με τις συνθήκες ρευστότητας της αγοράς.
Η διάρκεια του προγράμματος
Η διάρκεια του προγράμματος είναι έως και 24 μήνες και η χρηματοδότηση του θα προέλθει από ελεύθερες ταμειακές ροές και άλλα διαθέσιμα κεφάλαια, πλην εκείνων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και πόρων δεσμευμένων για συγκεκριμένους σκοπούς.
Εξάλλου η ΕΓΣ ενέκρινε και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της εταιρείας.
Πηγή ΟΤ
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442