Η κρυφή παραλία μια ανάσα από την Αθήνα – Δεν πιάνει ποτέ ήλιο και καύσωνα
Αυτή η παραλία υπάρχει και έχει μάλιστα το όνομα γνωστού αείμνηστου ηθοποιού
Η μισή Ελλάδα βρίσκεται διακοπές. Ωστόσο υπάρχουν αυτοί που έχουν μείνει στην Αθήνα γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η άδειά τους.
Όσοι λοιπόν έχουν μείνει ακόμα στην πόλη αναζητούν μια ανάσα δροσιάς, καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς. Ο πιο εύκολος τρόπος, φυσικά, είναι να επισκεφτούμε μια παραλία.
- Διαβάστε επίσης: Η μαγευτική ελληνική παραλία που τα νερά της θυμίζουν… Χαβάη
Μια ανάσα από… την Πρωτεύουσα
Εσείς θα το πιστεύατε, λοιπόν, αν σας έλεγαν ότι σε απόσταση λιγότερων από 2 ωρών από την Αθήνα μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, εσείς και άλλα 100 άτομα τουλάχιστον, χωρίς να αισθανθείτε καθόλου τις ακτίνες του ηλίου και χωρίς να ζεσταθείτε από τον καύσωνα;
Κι όμως όλα αυτά στην… Αρκαδία! Αυτή η παραλία υπάρχει και έχει μάλιστα το όνομα γνωστού αείμνηστου ηθοποιού.
Αναφερόμαστε στην Παραλία «Καρακατσάνης», μια ανάσα βόρεια από το Άστρος Κυνουρίας. Στα αριστερά αυτής της παραλίας υπάρχει μια τεράστια σπηλιά, που έχει και αυτή στο εσωτερικό της παραλία με λευκή, απαλή άμμο και είναι αρκετά βαθιά ώστε να χωράει πολλές παρέες.
Πραγματικά πρόκειται για θαύμα της φύσης.
Στο εσωτερικό της σπηλιάς επικρατεί απόλυτη δροσιά ενώ η θάλασσα απέχει μόλις μερικά βήματα. Μόλις 2 ώρες λοιπόν από την Αθήνα, χωρίς αντιηλικό αυτό το φυσικό air condition θα σας κάνει να δροσιστείτε από τον καύσωνα.
Δείτε την
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι
- Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442