Ανατροπή δεδομένων για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, καθώς όπως όλα δείχνουν αναμένεται να παραμείνει παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους Ισραηλινούς.
Το όνομα του Σέρβου είχε συνδεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονα με αυτό της ΑΕΚ, με την Ένωση να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για τον φέρει στην Ελλάδα και να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».
Ωστόσο, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη Μακάμπι και έτσι θα παραμείνει στην ομάδα, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2023, για δύο ακόμα χρόνια, έως το 2025 δηλαδή.
Παράλληλα θα υπάρξει και αύξηση των αποδοχών του, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του προσφέρουν 450.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ μαζί με τον Τσέρι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.