Ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Πειραιά το δεξαμενόπλοιο Lana που παρέμενε στο αγκυροβόλιο της Καρύστου φορτωμένο με ιρανικό πετρέλαιο πάνω από δυο μήνες τώρα.
Σύμφωνα με το marinetraffic.com το πλοίο με τη βοήθεια ρυμουλκών κινείται τώρα με μικρή ταχύτητα με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το Lana βρίσκεται στην Καρυστο από τις 14 Απριλίου. Αρχικά, το δεξαμενόπλοιο που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο είχε δεσμευτεί με το επιχείρημα ότι ανήκε στη ρωσική Promsvyazbank, μία από τις τράπεζες της Ρωσίας εναντίον της οποίας είχαν επιβληθεί κυρώσεις.
Στη συνέχεια ενώ οι δικαστικές αρχές άφησαν τελικά ελεύθερο το πλοίο υπήρξε διελκυστίνδα με τα ρυμουλκά.
Ανοίγει ο δρόμος για τα ελληνικά τάνκερ που παραμένουν στο Ιράν
Τελικά η πλοιοκτήτρια εξόφλησε τις οφειλές της προς τις εταιρείες ρυμουλκών και αφού εφοδιάστηκε με νέα χαρτιά αξιοπλοΐα ξεκίνησε πριν από λίγο η επιχείρηση μεταφοράς του στον Πειραιά και για να παραλάβει μέρος του φορτίου που είχε μεταφορτωθεί σε άλλο δεξαμενόπλοιο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας