Μπορεί να μην κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με την άτυπη νίκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στην τελευταία φιλική του αναμέτρηση, απέναντι στη Σλάβια Πράγας.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να βγάλουν μερικούς αυτοματισμούς. Τα φώτα ήταν στραμμένα στις δύο τελευταίες προσθήκες, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να «ρίξει» τόσο τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ όσο και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι έδειξαν μερικά από τα προσόντα τους.
Σήμερα (16:30, CS1) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Αρμίνια Μπίλεφελντ στη Saalfelden Arena, στο πέμπτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και συνθέσεις, καθώς αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τρία νέα μεταγραφικά του αποκτήματα.
Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο (2/7, 16:30) το πιο δυνατό του τεστ επί αυστριακού εδάφους απέναντι στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να φιλοξενήσει την Άλκμααρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Χάιφα.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.