Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»

Καμαρά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο βασικός λόγος που επέλεξε τους Πειραιώτες είναι επειδή αποτελούν τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο μαυριτανός επιθετικός «πέταξε» για την Αυστρία και σε λιγότερο από 24 ώρες έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Ερυθρόλευκους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας, όπως και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, και μετά την ολοκλήρωση του φιλικού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube για τη μεταγραφή του.

Ο Καμαρά, που ήταν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στη μεγάλη προοπτική που έχει στο λιμάνι, ενώ τόνισε ότι πήρε μεταγραφή στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Όπως είπα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και έπαιξα αμέσως, αφού, όπως είπα, ήρθα χθες το βράδυ. Ο προπονητής όμως με εμπιστεύεται και αυτό είναι καλό για εμένα, για όσους με εμπιστεύονται και για το σύλλογο. Επομένως αυτό είναι κάτι καλό για το μέλλον.

Δε μίλησα με τον προπονητή μου πριν από τη μεταγραφή. Ο ατζέντης μου είναι ο μόνος που μίλησε μαζί του. Και εκείνος μου εξήγησε τι περιμένει ο κόουτς από εμένα. Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτόν το σύλλογο. Δέχτηκα και ελπίζω να καταφέρω να κάνω καλά πράγματα. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα.

Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι εύκολο, πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, και όταν έρχεται μια τέτοια ευκαιρία πρέπει να την πάρεις. Δεν το σκέφτεσαι δύο ή τρεις φορές. Πρέπει να προχωρήσω και να δείξω στους φιλάθλους και στο σύλλογο που με επέλεξε τι μπορώ να κάνω και να συνεχίσω για το καλύτερο μαζί τους.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις μια τέτοια μεταγραφή. Μιλούσα με τον ατζέντη μου, ο οποίος συζητούσε με τον Ολυμπιακό, και είπα: εντάξει, ας μιλήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τι θέλουν από εμένα και αν μπορώ να τους το δώσω. Το καλό είναι ότι ναι. Μπορώ να προσφέρω πολλά. Αυτό που ζητάνε είναι απλό. Θα το προσπαθήσουμε μαζί. Είμαι εδώ για να βάλω γκολ, να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζω να έχουμε μεγάλη επιτυχία».

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024