Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τον 24χρονο αθλητή να στέκεται στην παρουσία του κόσμου και την στήριξη που είχε.
Παράλληλα, τόνισε πως έκανε ορισμένα λάθη, όμως είναι σε καλή κατάσταση και πλέον κοιτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έρχεται.
Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:
«Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε. Ήταν σαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χάρηκα πάρα πολύ. Όλοι οι αθλητές. Ένα ευχαριστώ που ήρθαν και με υπομονή έκατσαν στον ήλιο.
Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά έκανα πολλά λάθη σήμερα. Είμαι σταθερός όμως, όπως και στον κλειστό. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8,20μ. μπορεί να σου βγει άλμα εύκολα στα 8,50μ. κάποια στιγμή. Πάντα υπολογίζω τους αντιπάλους μου. Πλέον κοιτάζουμε το παγκόσμιο».
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.