Γιώργος Τράγκας: Όταν η Μαρία Καρρά τον αποκαλούσε «τρελό»
Η χήρα του Γιώργου Τράγκα βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα.
Εκείνος έλεγε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του, το λιμάνι του. Εκείνη έμεινε μαζί του για 22 χρόνια. Ο λόγος για την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία όταν τον γνώρισε τον αποκάλεσε τρελό.
Ο Γιώργος Τράγκας του οποίου η περιουσία απασχολεί μετά το θάνατό του ολόκληρη τη χώρα, είχε αναφερθεί πολλές στο παρελθόν στην Μαρία Καρρά, η οποία σήμερα έχει χάσει τον ύπνο της αφού ερευνάται για τέσσερα κακουργήματα.
Η γνωριμία τους
Όπως είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά.
Η Μαρία Καρρά, είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.
«Είστε τρελός κύριε;»
Ο αείμνηστος δημοσιογράφος, είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια.
Συγκεκριμένα είχε περιγράψει τη γνωριμία τους: «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι; Και μου λέει είστε τρελός κύριε».
Είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του για τη Μαρία Καρρά: «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές».
Ήταν η αρχή για μία ωραία και όπως αποδεικνύεται πλούσια ζωή και για τους δύο…
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442