Προπονητής του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Σπανούλης, που τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των δυτικών προαστίων.
Ο Kill Bill συμφώνησε με τη διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της, στην πρώτη πρόκληση της καριέρας του ως προπονητή.
Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μόλις ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματά το μπάσκετ, έγινε προπονητής και μάλιστα έχει υψηλούς στόχους με την ομάδα του Περιστερίου.
Ο Σπανούλης θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο της ομάδας, ενώ το Περιστέρι θα παίξει στο Basketball Champions League έπειτα από παρότρυνση του πρώην ερυθρόλευκου γκαρντ, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Σάββα Καμπερίδη.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.