Νέο δίδυμο στην επικοινωνία της ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Καραλή, Τσατάλη – Τέλος ο Δημάτος
Παρελθόν από τη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ο Ανδρέας Δημάτος, με τους Γιάννη Καραλή και Τάσο Τσατάλη να τον διαδέχονται
Αλλαγών συνέχεια στην ΑΕΚ, με τον επί επτά χρόνια διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, να αποτελεί παρελθόν.
Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «κιτρινόμαυροι, τη θέση του στη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ αναλαμβάνουν οι Γιάννης Καραλής και Τάσος Τσατάλης.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, Ανδρέα Δημάτο.
Καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραλής και το Γραφείο Τύπου ο Τάσος Τσατάλης».
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (vid)
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)






























![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442