Αυτό ήταν! Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, έριξε αυλαία.
Οι τηλεθεατές πιστοί στο ραντεβού τους ήταν εκεί για ένα φινάλε που τα είχε όλα.
Μυστικά και ψέματα βγήκαν στο φως, οι μάσκες έπεσαν και στο Κουδουνάρι έγινε ο γάμος της χρονιάς.
Την ίδια ώρα, οι χρήστες στο Twitter «χειροκρότησαν» ηθοποιούς και συντελεστές και εξέφρασαν τη θλίψη τους για το τέλος της σειράς.
Σχολίασαν, όπως άλλωστε έκαναν όλη τη χρονιά, με τον δικό τους χιουμοριστικό τρόπο τις ατάκες και τόνισαν ότι δεν θα έπρεπε να πέσουν οι τίτλοι τέλους.
Μακράν η καλύτερη σειρά της σεζόν 2021-2022 στην Ελληνική τηλεόραση!Σας ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίσατε! Ρέππα-Παπαθανασίου τα λέμε του χρόνου. #SympetheroiApTaTiranapic.twitter.com/OkVi5unWZA
— Touristas is back🇬🇷🇺🇦 (@Touristas80) May 27, 2022
Η Μαρία Λεκάκη εκτός από πάαααρα πολύ καλή ηθοποιός είναι και πολύ όμορφη και στιλάτη, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που την πρωτοείδαμε στην TV #SympetheroiApTaTirana
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.