Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Σταθακόπουλος: «Όποιον δρόμο και αν έπαιρνα είναι σίγουρο ότι θα γινόμουν ηθοποιός»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Όποιον δρόμο και αν έπαιρνα είναι σίγουρο ότι θα γινόμουν ηθοποιός»

«Οι γονείς μου είχαν φόβους όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Αν όμως δεν το έκανα θα τα έβαζα με εκείνους», εξομολογήθηκε στην «Ελένη».

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε στην «Ελένη» για τον ρόλο του στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», την απόφαση του να μπει σε ιερατική σχολή στα 12 του χρόνια, τον τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής τoν προέτρεψε να γίνει ηθοποιός αλλά και στα σχόλια που δέχεται επειδή δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα ανέβουν στο θέατρο και θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα στο φανάρι κάποιος μου φώναξε «καλημέρα δήμαρχε». Mου ζητάνε “ρουσφέτια”. Όταν διάβασα τα σενάρια πήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη Ρέππα και του είπα «πάμε για επιτυχία». Δεν φανταζόμουν όμως τόσο μεγάλη», είπε αρχικά για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, όπου πρωταγωνιστεί.

Επίσης, αναφέρθηκε και σε στιγμές της ζωής του, καθώς και για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Στα 12 πήγα να σπουδάσω σε ιερατική σχολή. θα πήγαινε ο ξάδελφος μου στην Πάτμο, ο αδελφός μου στην Αθήνα και λέω εγώ γιατί να μείνω; Όποιον δρόμο και αν έπαιρνα είναι σίγουρο ότι ηθοποιός θα γινόμουν. Οι γονείς μου είχαν φόβους όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Αν όμως δεν το έκανα θα τα έβαζα με εκείνους», σημείωσε.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο και την προοπτική δημιουργίας οικογένειας, ωστόσο έχοντας ως βασική αρχή του το «δεν είμαστε όλοι για όλα».

«Η ζωή είναι ωραία και μικρή. Ήρθαμε για να ζήσουμε, όχι για να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Πρέπει να αδιαφορούμε για το τι λέει ο κόσμος. Δεν είμαστε όλοι για να κάνουμε το ίδιο. ακόμα και να κάνεις παιδιά είσαι σίγουρος ότι θα είσαι κάλος γονιός;», επεσήμανε στη συνέντευξή του στην «Ελένη».

«Ποιός είπε ότι προορισμός του ανθρώπου είναι η οικογένεια; Η εκκλησία και δέχεται τον μοναχισμό. Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα», κατέληξε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024