Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρδίτσας, θα οδηγηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου, ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα.
Ο 32χρονος στις 5 Απριλίου έσφαξε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της, στο πατρικό τους σπίτι, ενώ τραυμάτισε την πεθερά του.
Ο δράστης της διπλής δολοφονίας της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 29χρονου Γιώργου Τσάπα βρίσκεται προφυλακισμένος στο Ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία – σωματική βλάβη κατά συρροή.
Η εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για την παραπομπή του 32χρονου σε δίκη υποστήριζε, όπως υπενθυμίζει το thenewspaper.gr. πως ο δράστης είχε πλήρη καταλογισμό των πράξεών του, βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αν και στις γνωματεύσεις αναφέρεται πως πάσχει από ψύχωση, που επηρεάζει τη συμπεριφορά του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας